Вести

Милионскиот Кејптаун, главниот град на ЈАР до 22 април ќе ги потроши своите резерви со вода. Затоа...
Обединетата македонска дијаспора (ОМД) ја поддржува кампањата #Нашето Име Е Македонија на...
Швајцарскиот весник „Ноје Цирхер Цајтунг“ објави текст во кој поставува прашања за големиот имот на...
Милионскиот Кејптаун, главниот град на ЈАР до 22 април ќе ги потроши своите резерви со вода. Затоа...
За 6 месеци дизелот поскапел за 13 денари, додека бензините за околу 6 денари.

Забава

Живот