Вести

Во 21 часот и 50 минути во селото Горно Блаце-скопско, на местото „Појато“, полицаец од Полицијата...
Шефот на словачката дипломатија Мирослав Лајчак, по повод одлуката на црногорските пратеници да...
Три лица загинаа денеска при уривање на џамија во изградба во турскиот црноморски округ Самсун,...
Самохраните мајки ќе имаат можност за вработување преку проектот „Програма за самовработување на...

Забава

Живот