Заљубените Александра и Даниел Димови од Македонија, кои на 21. јуни ќе го кажат судбоносното „ДА“, одлучиле на невообичаен начин да ја промовираат својата љубовна приказна. Тие направиле веб сајт на кој може да прочитате се за нивната љубов - каде и како се запознале, запросувањето, како и нивните планови. На нивниот веб-сајт можете да најдете и многу нивни фотографии.

Погледнете ја нивната веб-страница.