Откако се сврши со саканиот, фолкерката Анета Наковска промени доста работи во својот живот.

an500

Меѓу поважните е тоа што реши на извесен период да се пресели и живее во Америка.

Дека и годи и ужива во тамошниот живот со свршеникот, покажуваат фотографиите кои почесто ги објавува на својот профил на Фејсбук.

Во поновите објави на социјалната мрежа таа го покажа својот нов имиџ, односно драстичната промена на нејзината фризура.

1aneta500

Во вакво издание со кратка коса досега не сме ја виделе, а како што коментира самата, вака не изгледала од кога била малечка.

Нејзините пријатели и обожаватели имаат поделено мислење за тоа како и стои новата фризура, на едни им се допаѓа, додека други велат дека изгледаше подобро во препознатливото издание.

2aneta500

3aneta500

Извор: Вистина.мк