Корисник на мрежата „Reddit" објавил фотографија од оваа куќа во Северна Каролина во САД, бидејќи забележал нешто необично на неа.

Оттогаш, оваа фотографија кружи на интернет, но малкумина успеваат да сфатат за што станува збор. Дали вие ја гледате грешката?

Се работи за тоа дека не постои стазакоја води до главниот влез, а ни до гаражата.

Многумина велат дека оваа куќа служи како моедел за другите кои се наоѓаат во таа населба. Меѓутоа, еден агент за недвижнини вели  вакво нешто не видел никогаш во живото.

Доколку имаат намера да ја стават на продажба, ќе мора да додадат патека.

bildschirmfoto-2016-03-29-um-15-03-00-622x326