Малите деца се добри и им веруваат на сите, а во текот на нивното растење се наоѓаат во разни ситуации. Повеќето деца во добро, но постојат и некои лоши ситуации.

На оваа снимка може да видите девојче кое сака да погали и да бакне коза. Но после ова сигурно ќе има ноќни мори.

Во продолжение погледнете го видеото и уверете се: