Додека сите млади во светот тежнеат кон таканаречениот „Рокенрол“ стил на живот, Русите го живеат уште од раѓањето и тоа го земаат здраво за готово.

Ваквите сцени дефинитивно можат да се видат само во Русија! Сликата говори повеќе од 1000 зборови, а видеото повеќе од 1000 текстови.

Ние стварно не знаеме дали Русите генерално се отпорни на лудости од останатите смртници, но навистина е ретко да се види како некој запален скока од 8миот кат и дека после тоа станува најнормално и зборува со новинарите.

Погледнете го видеото: