Оскаровската Џејн Фонда е во преговори да ја игра улогата на Ненси Реган, сопругата на поранешниот претседател на САД,Роналд Реган.

Фонда (74) е инаку позната по својот политички активизам и ставови кои се спротивни од оние на Реган, кој беше претседател на САД од 1981 до 1989 година.

Филмот ќе зборува за батлерот на Белата Куќа, Јуџин Ален, кој работеше за осум претседатели на САД, пренесува сајтот „Варајети“.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.