Едно лице загина во сообраќајна несреќа меѓу Итна помош и автомобил марка „Рено Меган“ на патот кај Лазаревиќ. Како што пишуваат српските медиуми, патникот од Рено Меганот починал на лице место, а возачите на двете возила се пренесени во Ургентниот центар. 

Сообраќајот бил прекинат.