Македонската естрада вчера и посака среќа на Јана Бурческа, упати честитики и испрати многу пофалби за настапот. 

Јана Бурческа откако откри дека е бремена и беше запросена, дефинитивно беше ѕвезда на вечерта. Оваа евровизиска ноќ долго ќе се памети.