Цеца Ражнатовиќ, една од најголемите фолк ѕвезди која во секоја прилика знае убаво да се облече, овој пат избра во прв план да бидат нејзините гради.

Во овој случај како малку да претерала. Таа ја поздравила својата публика во Бугарија и најавила концерт, но нејзините гради баш и не беа послушни па малку им требаше да се види и повеќе од што треба.

Видеото е од пред две години, но сметаме дека вреди повторно да го гледаме.