Фановите на Сара Џесика Паркер се ужасија кога ги видоа фотографиите од дланките на актерката која подолго време пати од неухранетост.

Некои работи не можат да ги скријат нити шминка, ниту пластична хирургија, а тоа е случај со дланките и вените на актерката која има само 49 години, но според изгледот на нејзините дланки, секој би рекол дека има 90.