Манекенката Александра Накова која ја гледавме во реалните шоуа „Преживеан“ и  „Танц со ѕвездите“,  е доста активна на социјалните мрежи.

Сите нејзини објави се проследени со низа коментари и импресии, но нејзините фанови останаа воодушевени кога ја видоа во вакво издание.

Таа облече црн фустан кој многу повеќе открива отколку што сокрива. Погледнете: