Овие денови на друштвените мрежи се шири фотографија од момче фотографирано во градски превоз во Русија, кое со својот изглед неверојатно потсетува на Владимир Путин. Некои дури и помислиле дека ова е него син.

Момчето кое замислено гледа додека се вози стана главна тема на хумористични сајтови ширум светот.

Дали вас ве потсетува на Путин?