Гоца Тржан се пофали со новата фризура.

Пејачката на Инстаграм постира фотографија каде во прв план ја истакнува својата нова сина коса.

Меѓутоа станува збор за фотошоп:

„Вака ме среди ќерка ми во фотошоп“.