Тигрите се прекрасни животни воодушевуваат со нивниот изглед но сепак се диви, но тоа на едно бразилско семејство воопшто не му преставува проблем,Ари Борекс и неговото семејство живееат со 7 тигри.

Пред осум години Ари спасил два тигри кои живееле во жиркус во ужасни услови и со текот на времето се прошрил бројот на тигри во неговиот дом.

„Никогаш не се загрижував за тоа што моите ќерки ќе живеат со овие животни. Мораш да им покажеш на животните почит и љубов – така ќе го добиеш истото од нив“ – рекол Ари

Се гледа дека на ова бразилско семејство им е многу забавно дома.

Погледнте го овој несекојдневен спој.