Дододека некои дами на естрадата се познати по својот стил, некои знаат и да потфрлат во облекувањето и комбинациите. Ана Николиќ на работа дојде облечена како за на маскенбал.

Таа е во центарот на медиумите откако се омажи со раперот Раста, и се дозна дека е бремена.