Колку и да сте строги, конзервативни или мрзољубиви, модата е тренд кој едноставно мора да се прати, а може да ви помогне и да си ја вратите самопочитта.

Првиот секретар на Работничката партија на Кореја, Првиот претседател на Националниот комитет на одбраната на Демократската Народна Република Кореја, Врховниот командант на Корејската народна армија и интернационалната модна икона, Ким Џонг-ун, им покажа на работниците на една фабрика најголемиот моден хот оваа сезона.