Фотографија од оглас на македонски ресторан ја насмеа цела Македонија.

„Се бара жена за скара“ гласи огласот.

Фотографијата од овој оглас е објавена на Фејсбук страната „Кариера“.

Под фотографијата веднаш почнаа да се редат шеговити коментари. Погледнете: