Македонската пејачка Тамара Тодевска долго време по породувањето се трудеше да ја доведе својата фигура до своршенство. Се чини дека успеала во тоа. 

На социјалните мрежи таа редовно објавува фотографија од нејзината ќерка Хана, но овој пат одлучи да ги почести фановите и со своја фотографија.

На фотографијата се гледа дека пејачката драстично ослабела, што дури и еден од коментарите под истата гласел: „Доволно е!“