Андреас Мизанс е 33-годишен татко кој живее во Норвешка, а роден е во Шведска. Тој ги искористил своите вештини со камерата и на тој начин  направил фотографии кои го прикажуваат неговиот син Оскар, како прави интересни работи несвојствени за неговата возраст.

Но, овој негов потег не им се допаѓа на многу луѓе, кои испраќаат критики.

Скако, повеќето отографии се монтирани.

Андреас вели дека му е забавно и дека сака да го прикаже своето семејство како забавно пред своите пријатели.

Погледнете и проценете: