Снимка од љубоморна жена која се пресметува со партнерот и неговата љубовница откако ги фатила во кафуле стана вирална на интернет.

Сцената е снимена некаде во Бразил, пишува Daily Mail, тие информации не се идентификувани, ама се претпоставува дека мажот е во врска или брак со бринетата.

Без никакво предупредување, бринета удира маж по глава, а блондинка кубе за коса и влече по подот. Снимката за кратко време ја прегледаа повеќе од 40 милиони луѓе, а собра преку 52000 коментари.

’Глупава жена, па дури и ако ја изневерувал. Жените би требало да знаат дека заслужуваат почитување, ова не е тоа почитување кое и треба на неа’, е само еден од нив.