Момчето кое на Инстаграм се потпишува како Paperboy имал можност многу да патува и да ја посети скоро секоја европска метропола. Од секое место тој правел фотографии на посебен начин.

Со додавање на одредени детали, секоја фотографија добива целосно нова приказна.

Погледнете ја неговата уметност: