70-тите одамна поминаа, но шарените столчиња по автобусите се уште ги има, но шала на страна, но сигурно ве интересира зошто со таков материјал се направени столчињата во градскиот јавен превоз.

Имено, столчињата се толку валкани што можат често да предизвикаат алергии, но и сериозни болести, па поради тоа внимавајте на какви столчиња седите во автобусите.

Погледнете колку навистина се „чисти“ столчињата во автобусите