М.Н. (47) се самоуби во подрумот од својата куќа.

Портир на болница вечерва изврши самоубиство пукајќи си во глава во подрумот на семејната куќа, а тој работел во Општата болница во Нови Пазар.

Тој зад себе остави сопруга и три деца.

Полицијата го извршува увидот.