Најпопуларните македонски личности Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Елена Ристеска, Каролина Гочева и Весна Петрушевска уживаа во ресторанот „Сокаче“, прославувајќи го роденденот на Зоки.

Извор: Вистина