Голамнот на македонската ракометна репрезентација Никола Митревски стана татко, пушува Репортер. Тој и неговата избраничка Еленаго добија својот прв син. Никола и Елена имаат и четиригодишна ќерка.

Image may contain: 1 person, wedding

Митревски брани за  „Доброгеа суд“ од Костанца, Романија, а во моментов е во Скопје на средба со репрезентацијата.