Во оваа тепачка пет затвореници се тешко повредени. А оваа масовна тепачка се случила во еден затвор со супер максимална сигурност во Чикафо. Оваа борба на криминалците е снимена со сигурносни камери, а некои затвореници при борбата користеле и импровизирано ладно оружје.