Роман Федорцов, рибар од Русија на својот Инстаграм профил објави улов од длабочините на океанот, а фотографиите се и повеќе од морничави.

Вакво нешто не се гледа секој ден. Роман на својот Инстаграм профил објави фотографии од својот улов, а луѓето не можат да веруваат какви се животни постојат.