Многу луѓе се плашат од пирани, иако никогаш не ги ни виделе како изгледаат во живо, и судеји по филмовите, ако некиј падне во водата, после некоку минути, од водата излегува само скелет, па таа сцена предизвикува страв.

Сепак постојат места на планетава каде пираните се ловат.

Ако мислевте дека тоа го прават мажи, грешка сте, оваа девојка лови пирани со парче месо, а звукот кој се слуша од нивните вилици додека го гризаат месото, е застрашувачки.

Едно е сигурно, не постојат многу луѓе, посебно девојки кои се осудиле да го направат ова.

Погледнете ја оваа храбра девојка: