Бикот Тингу бил многу болен.

Имено, неговиот стомак изгледал надувано и се чинело дека ќе умре.

Луѓето од организацијата за заштита на живтоните знаат дека тоа го предизвикало нешто што бикот јадел.

Го однеле кај ветеринар на операција.

Но, она што го пронашле во неговиот стомак е застрашувачки.