Сите младенци се трудат денот на венчавката да биде незаборавен, како за нив така и за гостите, па така и овој пар од Србија на гостите им приреди вистинско шоу кое ќе го паметат.

Имено млад брачен пар од Србија влезе во салата со стил и почна да танцува а сите присутни ги грабнаат телефонте и апаратите да снимаат :

Погледнете какво шоу им приредија: