Иванка со сопругот Џеред Кушнер  и нивните три денца сега ќе живеат во раскошна куќа вредна 5,5 милиони долари. 

Парот поседува и луксузна вила во Менхетен вредна десет милиони долари, но повеќето време ќе го минува во оваа вила која се наоѓа во близина на Белата куќа.