Фотографија која изгледа како фотографија од венчавка, е далеку од тоа, иако поради невестинските фустани кои ги носат девојките изгледа така. Знаете ли што се крие зад фотографијата?

Никол Нисн од Канада ги собрала своите другарки за да стават крај на една епоха. Станува збор за развод. Неодамна таа го прекинала бракот кој траел 13 години. Фустанот кој го носела е всушност нејзиниот невестински устан од бракот кој го завршува.

Slavlju nikada kraja

Никол не ја тргала насмевката од своето лице. Погледнете:

Vesela Nikol