Страницата xHamster објави листа на најбарани порно содржини во 2016 година. Во истражувањето се ставени дури 2 милијарди посети од целиот свет.

Најпопуларна порно актерка и понатаму е Миа Калифа, која објави заминување во пензија, додека втора е Сани Леоне.

Најбарана категорија е онаа со „зрелите“ жени, додека Американците највеќе го барале зборот „мама“.

Кога е храната во прашање, љубителите на порно филмовите највеќе се занимавале со клипови со краставици, а овие денови најпопуларни се филмовите со Дедо Мраз, но и оние со неговите помошници.

На PornHub пак најбарани се лошиот и црниот Дедо Мраз.