На интернет може да пронајдете голем број корисни и интересни идеи, кои ќе ви помогнат во секојдневниот живот.

Но, овој трик навистина функционира.

Доколку вентилацијата во вашата бања е лоша или воопшто ја немате, тогаш сигурно знаете дека после капењето огледалата се видно замаглени.

Решението за овој проблем погледнете го во следното видео: