Ова се некои од најчестите грешки кои ги правиме додека го уредуваме домот.

Тепих кој не одговара - повеќето од нас прават грешка кога станува збор за тепихот. Ако поставите мал тепих, тогаш собата нема да изгледа убаво. Затоа подобро изберете поголем кој ќе ја разбува собата.

Недостаток на перничиња - собата ќе изгледа многу поубаво кога ќе додадете перничиња.

Мали саксии - кога билките кои ги чувате ќе ги засадите во поголеми саксии, тогаш ќе изгледаат виуелно поубаво.

Кауч поставен до ѕид - подобро каучот да биде поставен подалеку од ѕидот, секако ако просторот тоа го дозволува.

Позиција на завесите - завесите се многу важни и раширете ги во просторот, за да не изгледа помал.