Аргентинската актерка Вирџинија Гаљардо не облекла градник пред интервјуто кое се пренесувало во живо, па грдно зажалила бидејќи неколку пати излетале нејзините голи гради.

Видеото веќе е хит на Интернет, а за да го погледнете првото "излетување" на нејзините гради премотајте на 02:20.