Пејачката Славица Чуктераш учествуваше во првата сезона „Ѕвезде Гранда“ откако оствари прилично добра кариера.Нејзините песни сите ги знаевме и со задоволство ги пеевме, а Славица секогаш ги имаше едни од најубавите.

Таа пред неколку години целосно се повлече од јавноста, се омаже за фудбалерот Владимир Аврамов и роди девојче. Денес понекогаш се огласува на друштвените мрежи, а скоро секоја нејзина објава иако ретка, завршува во медиумите.

 

Како и да е, денес Славица неспорно изгледа одлично.