Вистински пресврт не чека во понатамошните епизоди на Парампарче. Убавата и мила Џансу ќе доживее страшна несреќа и во еден момент животот ќе и виси на конец. По несреќата веќе ништо нема да биде исто, таа ќе се промени и ќе украде бебе.

Не ви откриваме се, гледајте ги епизодите на Сител Тв.