Во Сараево било пронајдено премрзнато тело на маж. Како што пренесуваат босанските медиуми, телото било пронајдено во 16 часот и 45 минути. 

Обдукцијата ќе покаже како починал, но најверојатно се смрзнал бидејќи вчера и во болна беше кочан ладно со температури од -15 степени.