Македонската фолк пејачка Андријана Ади Бојковска договори настап  за време на новогодишната ноќ во Скопје, а таму доби нешто сосема неочекувано. Таа беше запросена од страна на нејзиното момче, Мартин Костадиновски, инаку познат коктел мајстор, кој реши пејачката да ја побара за жена.

Забавата така станала уште повесела.

Извор: Вистина