Седевме дома и одеднаш се почуствува удар кој ги стресе ѕидовите. Веднаш ги погледнавме акмењрите, имавме што да видиме: автобус со цела брзина се заби во ѕидот од куќата, раскажува Цеца за несреќата која се слчуи пред нејзината врата. 

 Таа е среќна што сите се живи и здрави, а штетата се надоместува. 

-Најзначајно е што сме живи и здрави. Материјалната штета не е толку важна, тоа може да се надомести, но човечкиот живот нема цена, рекла Цеца за српски Блиц.