Сека Алексиќ, српската пејачка доживеа огромна трагедија на Бадник кога почина нејзиниот татко.

Пејачката неколку дена по смртта се огласи и им се извини на фановите што ќе ги откаже сите настапи, барајќи да ја разберат низ што поминува. 

- Поради семејната трагедија не сум во состојба да пејам, зма, ,е разбирате и благодарна сум ви за тоа, напиша таа.