Во денешно време незамисливо е некој да има мобилен телефон, а да нема пристап до интернет.

Меѓутоа, некога немаме вклучен интернет на мобилниот, а заклучени се сите достапни Wi-fi мрежи.

Направена е апликацијата „Instabridge“ со чија помош ќе се конектирате на било која Wi-fi мрежа, дури и ако таа има шифра.

Оваа апликација од ден за ден е сѐ повеќе популарна и сѐ повеќе луѓе почнуваат да ја користат.

Во видеото погледнете како изгледа сето тоа:

А, за уште подетално објаснување погледнете го и Јутјуб видеото на каналот „Паметни телефони“.