22-годишната Божана Бујиновиќ од Бања Лука минатата година беше уапсена заедно со старлетата Мими Оро поради проституција во Дубаи, но таа ги негира сите обвинувања. 

Таа вели дека често патува во Дубаи поради фотосесите за разни кампањи, а не поради проституција. 

- Ми нудеа се и сешто. Познато е дека богатите шеици се луди по русокоси. Ми поклонуваа острови, камили, куќи, автомобили, накит...но ништо од тоа не прифатив. Само љубезно им се заблагодарив. Своите цели ги остварувам сама, а не благодарение на некој богат шеик, додала таа.