Пред утакмица со Грузија, фановите на фудбалот имаа прилика да ја слушнат фасцинантната изведба на песната „Пукни зоро“ во интерпретација на Милош Радосавлевиќ, кој апсолутно ги воодушеви сите, а успеа да ги наежи сите оние пред малките екрани кои ја слушнаа и целата публика, од која ечеше стадионот.

Погледнете: