Поради отстранување на дефект на затварачи со пречник од 80 милиметри утре ќе биде прекинато водоснабдувањето за корисниците на потегот од Полициската станица Центар до Заводот за статистика.

Прекинот, како што соопшти Регионалниот Центар за управување со кризи на Град Скопје, ќе биде од 9 до 15 часот

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.