Слика за содржината: 
Вовед: 
БЕСА на Касами најверојатно ќе биде дел од Владата на Заев, јавува Плусинфо повикувајќи се на свои извори во партијата. Според информациите, ваков договор паднал на вчерашната средба Касами – Заев.
Слика во копчето: 
Текст во копчето: 
Заев доби нов коалиционен партнер