Едита од групата „Министерке“ на својот Инстаграм профил објави селфи од спалната соба со своето момче, но се потруди да не го открие неговиот идентитет.

Тоа е момчето за кое таа неодамна објави дека ќе премине во православна вера и ќе се венча во црква, по што добиваше и закани по живот.